Produktspesialist/selger til Pearson Assessment

Produktspesialist/selger til Pearson Assessment. Vi søker deg som er psykolog eller har master i psykologi til vårt kontor i Stockholm

Pearson Assessment er markedsledende i Skandinavia når det gjelder psykologiske tester og metoder for yrkesaktive psykologer, spesialpedagoger og lignende yrkesgrupper. Vi utvikler og publiserer norske, svenske og danske versjoner av flere av de internasjonalt mest kjente og brukte testene. Kontoret ligger i Stockholm og har i dag ca. 20 ansatte.

Les mer om vår virksomhet på www.pearsonassessment.se/no/dk

Arbeidsbeskrivelse
Vi søker en produktspesialist/selger som kan støtte våre kunder i Norden. Arbeidet går ut på å selge våre produkter og tester samt utdanne våre kunder. Våre kunder er kliniske psykologer og lignende yrkesgrupper. Du har bred kunnskap og vil kunne presentere våre produkter hos kunder, på messer og konferanser i Sverige, Norge og Danmark. Du kommer til å samarbeide internt med testutvikling og markedsføringsavdelingen, blant annet for å produsere relevant informasjon til kunder eller hjelpe til med granskning av digitale plattformer. Videre vil du kontinuerlig følge behovene hos kundene for å forbedre våre produkter og skape en bedre brukeropplevelse. Det kreves også at du holder deg oppdatert når det gjelder kliniske tester og Pearsons produkter, samt kunne overføre denne kunnskapen internt. For eksempel gjennom å utdanne våre kundeservicemedarbeidere slik at de kan svare på vanlige spørsmål fra klinikere.

Du kommer til å sitte på vårt kontor i Alvik i Stockholm og rapporterer direkte til salgssjef. Jobben inkluderer en del reiser til ulike virksomheter der våre kunder finnes. Reiser med overnattinger forekommer også.

Hvem er du?
Vi søker deg som er utadvendt og en engasjert aut. psykolog eller som har en master i psykologi. Du trives med å bygge relasjoner og skape tillit. Det er en fordel om du er interessert i digitale produkter, digital læring og utvikling. Dersom du skal lykkes i rollen, kreves det at du er selvdisiplinert, prestisjeløs samt at du trives med å gi support til våre kunder. Du er interessert i klinisk utredning av barn og voksne, og hva tester og metoder bidrar med når det gjelder psykologisk diagnostisering. Som person er du strukturert og har lett for å motivere samt kommunisere med kollegaer og kunder. Du har gode egenskaper i engelsk, både skriftlig og muntlig. Dersom du kan dansk eller svensk er det en fordel. Du har også gode kunnskaper i MS Office og har førerkort klasse B.

Hva kan Pearson tilby deg?
Vi tilbyr en interessant jobb i et internasjonalt firma, der du får en spennende rolle samt mulighet til å bidra til Pearsons fremtidige utvikling. Kun et fåtall virksomheter i Skandinavia jobber med utvikling av kliniske tester, noe som bidrar til at Pearson er en unik arbeidsplass. Firmaet har et stort fokus på forskningsbaserte produkter av høy kvalitet og preges av god stemning og åpen dialog.

Kontaktperson
Dersom du ønsker mer informasjon, kontakt gjerne salgssjef Parvin Yazdani på parvin.yazdani@pearson.com. Jobben søker du gjennom å sende et personlig brev og CV på engelsk til mailadressen ovenfor. Vi ser frem imot å motta din søknad!